Restoranti

Restoranti i hotelit, i një stili të veçantë klasik, ju ofron një mjedis tepër relaksues dhe elegant, me një kuzhinë të zgjedhur dhe delikate.
Me një kapacitet prej 150 vendesh dhe hapësirë të nevojshme për t’u ndjerë sa më komod, restoranti gatuan kryesisht specialitete të kuzhinës italiane dhe asaj shqiptare nga kuzhinierë të specializuar dhe me përvojë. Ushqim, pije, shërbim cilësor dhe atmosferë te shkëlqyer, të gjitha me çmime të moderuara.

Mund të shijoni gatime deti të freskëta si dhe larmi mishërash.
Fundjavat tani janë të mbushura plot hare’; ne i përshtatemi shijeve tuaja duke përzgjedhur gatime tradicionale, tipike të vendit.
Pavarësisht nga numri i të ftuarve të festës suaj, plotësojmë çdo kërkesë duke përfshirë edhe rezervimin dhe akomodimin në dhoma me çmim preferencial për të ftuarit tuaj.

Book with Booking.com

Foto Galeri

Secure Payments

Contact Info


L.1 Rr. Taulantia. 2000 Durres, Albania 
TEL. +355 686047177
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; www.hotelarvi.com

Sherbime te tjera

  • Oferta
  • Free Wi-Fi hotspot.
  • Credit Card Payments
  • Airport transfer

Tripadvisor