Konferenca

Salla e Konferencave ndodhet në katin e dytë të Hotelit, e përshtatshme për konferenca apo trajnime të ndryshme. Kjo sallë ka një kapacitet prej 80 vendesh dhe është e pajisur me të gjithë aksesorët e nevojshëm për realizimin e tyre me sukses. Kjo sallë e madhe dhe tërheqëse krijon mundësine e rregullimit të ndenjësve sipas dëshirës dhe kërkesave të porositësit.

Salla e Konferencave është e pajisur: Ajër i kondicionuar, Karrige, Tavolina, Video projektor, Qendër zëri, Mikrofona statik, Akses në internet, Flipchart, Perde për projektim, Fotokopje, Axhendë.

Restoranti dhe Bar-Kafe ofrojnë mundësine për konsumimin e pushimeve të kafesë, koktejl, apo drekë pune.
Ambjentet që disponon Hotel ARVI janë optimale për organizimin e evenimenteve jo vetëm profesionale por edhe festa dhe gëzime familjare.

Book with Booking.com

Foto Galeri

Secure Payments

Contact Info


L.1 Rr. Taulantia. 2000 Durres, Albania 
TEL. +355 686047177
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; www.hotelarvi.com

Sherbime te tjera

  • Oferta
  • Free Wi-Fi hotspot.
  • Credit Card Payments
  • Airport transfer

Tripadvisor