Baret

Atmosferë miqësore e garantuar gjithmone në barin tonë.

Hotel ARVI ofron ambjent argëtues me muzikë live, Café-Bar dhe Ëine-Bar, si vend ideal për të shijuar pijet në prani të miqve tuaj.

Veranda, me pamje të mrekullueshme drejt sheshit Taulantia dhe detit Adriatik, është vendi ideal ku mund të provoni pijet e ndryshme të përgatitura me kujdes nga baristët tanë.

Book with Booking.com

Foto Galeri

Secure Payments

Contact Info


L.1 Rr. Taulantia. 2000 Durres, Albania 
TEL. +355 686047177
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; www.hotelarvi.com

Sherbime te tjera

  • Oferta
  • Free Wi-Fi hotspot.
  • Credit Card Payments
  • Airport transfer

Tripadvisor