Ku ndodhemi

Hotel Arvi ndodhet në lagjen nr 1, shetitorja Taulantia.
Hoteli është vetëm 100 metra larg nga Muzeu Arkeologjik dhe shumë pranë Portit Detar të Durrësit. Qendra administrative dhe historike e qytetit ndodhen vetëm 5 minuta në këmbë.
Ja disa koordinata te nevojshme:

 • Tirana - km. 36 
 • Aeroporti RINAS - km. 25  
 • Stacioni trenit - në këmbë 15 min
 • Porti  - në këmbë 5 min
 • Bashkia, prefektura – në këmbë 5 min
 • Teatri i qytetit “A. Moisiu”  - në këmbë 10 min       
 • Sheshi “Liria” - 300 m
 • Amfiteatri Roman, Muri Bizantin  -  150 m

Harta Vendndodhjes:

Book with Booking.com

Foto Galeri

Secure Payments

Contact Info


L.1 Rr. Taulantia. 2000 Durres, Albania 
TEL. +355 686047177
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; www.hotelarvi.com

Sherbime te tjera

 • Oferta
 • Free Wi-Fi hotspot.
 • Credit Card Payments
 • Airport transfer

Tripadvisor