Recepsioni

Recepsioni  ofron një ambjent të ngrohtë dhe të rehatshëm, mikpritës, me hapësirë të bollshme dhe të zbukuruar në mënyrë mjaft elegante.
Ambjentet e hollit të hotelit janë ideuar si vende të përshtatshme ku mund të shijoni pije të ndryshme nën tingujt e muzikës bashkëkohore.
Ne kujdesemi për cdo gjë!

Adresa: L.1 Rr. Taulantia
              Durres, Albania

E-mail:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web:      www.hotelarvi.com
Telefon: +355 52 230403
Fax:       +355 52 226079

Book with Booking.com

Foto Galeri

Secure Payments

Contact Info


L.1 Rr. Taulantia. 2000 Durres, Albania 
TEL. +355 686047177
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; www.hotelarvi.com

Sherbime te tjera

  • Oferta
  • Free Wi-Fi hotspot.
  • Credit Card Payments
  • Airport transfer

Tripadvisor